KROMEX CONTROL

casă inteligentă, pentru oameni inteligenți

 

SISTEMUL DE AUTOMATIZARE

«Casa inteligentă» vă permite să gestionați și să controlați de la distanță toate sistemele inginerești, precum și dispozitivele casnice și electronicele din imobil. Setul include echipamente de control al iluminatului și climei, sisteme de securitate,  camere de control video, care vor monitoriza teritoriul și spațiul din interior pe tot parcursul zilei și nopții, asigurând o securitate complexă. Casa inteligentă la Chișinău oferă oportunități nelimitate proprietarilor de locuințe și spații comerciale.  

 

SISTEMUL DE ALARMĂ

Sistemul de alarmă monitorizează și semnalează toate situațiile excepționale depistate. În cazul detecției unui eventual pericol, sistemul nu doar pornește sirena, dar și trimite o alertă la serviciile speciale. Sistemul de alarmă este o garanție a securității, cu care trebuie neapărat dotate oficiile, magazinele, centrele comerciale, vilele, apartamentele de lux și alte imobile.

 

INTEGRAREA
SISTEMULUI

Este un sistem electronic complex, care permite gestionarea automatizată a sistemelor inginerești, precum și a dispozitivelor casnice și electronice din locuință.

 

SUPRAVEGHEREA
VIDEO

Asigură securitatea, monitorizând situația atât în interiorul, cât și în exteriorul locuinței.

 

 

Fii parte a progresului tehnologic!

Autorealizarea, confortul, siguranța - sunt factori ai evoluției. O locuință comodă și sigură nu o poți cumpăra, o poți crea singur. KROMEX CONTROL.

KROMEX CONTROL proiectează și implementează
sistemele automatizate "Casă curată"

O metodă universală de a gestiona sistemele de comunicare și dispozitivele casnice, apăsând doar o tastă. Libertate totală și sentimentul de supremație. Mai mult confort și siguranță împotriva situațiilor de risc și pericolelor externe.