Sistemul de alarmă

Componentele de bază ale sistemului de alarmă

 •  Senzorii
 • Controller
 • Tastatura
 • Modulul de notificare GSM

64% din numărul total al spargerilor de apartamente sunt săvârșite în prima jumătate a zilei!

Cine are nevoie să instaleze un sistem de securitate?

Până de curând, existata conceptul potrivit căruia sistemele de alarmă erau necesare pentru asigurareasecurității doar a organizațiilor comerciale, precum magazinele, birourile, băncile și alte întreprinderi, ale căror activități sunt legate de păstrarea bunurilor materiale. Cu toate acestea, în practică, ținta hoților poate lejerdeveni o casă, un apartament, o cabană și orice alt obiect, indiferent de locația sa.

 

În plus, prezența unui sistem de alarmă este doar o măsură preventivă. Cu alte cuvinte, sistemele eficiente de securitate sunt necesare nu doar pentru anihilarea hoților, ci și pentru prevenirea infracțiunilor. De aceea, se recomandă instalarea sistemelor de securitate oriunde există cel puțin o minimă amenințare de pătrundere prin spargere. Instalarea la timp al sistemului de alarmă vă va ajuta să vă salvați bunurile și să vă protejați familia!

Funcțiile sistemului de securitate:

 • Protecția împotriva spargerilor și furturilor. Fixarea faptului și a timpului de încălcare a liniei de securitate de către infractor prin deschiderea sau spargerea ușilor sau geamurilor.
 • Detectarea mișcării. Sistemul răspunde la orice mișcare din zona de securitate. Urmărirea prezenței obiectelor în mișcare și declanșarea alarmei.
 • Garantarea unei reacții rapide. Sistemul vă va înștiința prompt despre pătrunderea neautorizată în zona protejată și va anunța situațiile de urgență.
 • Încorporarea funcției de semnal GSM. Oportunitatea de a înștiința despre alarma folosind SMS-uri scurte sau un apel telefonic la numărul pre-specificatfolosind canalul GSM al operatorului de telefonie mobilă.


Posibilitatea instalării funcțiilor suplimentare:

 • Transmiterea semnalului la stația de monitorizare a agențiilor de pază. Protecție împotriva pătrunderilor în forță. Instalarea butonului de alarmă, setareaunui cod special, care imită dezactivarea sistemului de alarmă, în timp ce informația despre infracțiune este transmisă la stația de monitorizare.
 • Dezactivarea sistemului de alarmă prin diferite metode: de la distanță, cu ajutorul parolelor personale ale utilizatorilor de la telefoane mobile și alte gadget-uri. Gestionarea de la distanță a sistemului de alarmă prin Internet.
 • Sperierea infractorilor. Includerea semnalelor sonore (sirenă) și de lumină (iluminare), care au rolul de a atrage atenția.


Mai multă informație despre sistemele automatizate oferite de KROMEX CONTROL puteți afla, apelându-ne la numărul de telefon: 022 60 00 66

 

Sisteme de alarma antiefractie, sistem securitate casa, senzor alarma interior, senzor miscare, sistem de alarma pentru casa, sistem efractie

Fii parte a progresului tehnologic!

Autorealizarea, confortul, siguranța sunt factori ai evoluției. O locuință comodă și sigură nu o poți cumpăra, o poți crea singur. KROMEX CONTROL