Sistemul de automatizare

«Casa inteligentă» vă permite să gestionați și să controlați de la distanță toate sistemele inginerești, precum și dispozitivele casnice și electronicele din imobil. Setul include echipamente de control al iluminatului și climei, sisteme de securitate,  camere de control video, care vor monitoriza teritoriul și spațiul din interior pe tot parcursul zilei și nopții, asigurând o securitate complexă. Casa inteligentă la Chișinău oferă oportunități nelimitate proprietarilor de locuințe și spații comerciale. 

Posibilitățile sistemului:

  • automatizarea și optimizarea proceselor casnice;
  • securizarea împotriva situațiilor de risc;
  • eliminarea consumului inutil de energie, reducând semnificativ costurile de utilizare;
  • utilizarea simplă și comodă de la distanță;
  • organizarea unui trai fericit și lipsit de grijile cotidiene;

 

«Casa inteligentă» pentru locuitorii Moldovei înseamnă, în primul rând, o rezolvare a problemelor casnice. Sistemul permite îndeplinirea automatizată a proceselor zilnice: aprinderea și stingerea luminii; verificarea electrocasnicelor; montarea dispozitivului care analizează și detectează vitalitatea copilului; reglarea sistemelor de termoficare și ventilare; închederea și deschiderea porților. Toate aceste acțiuni pot fi dirigate de pe un dispozitiv mobil, nu din locuință, ci de la serviciu, sau când vă aflați în drum, în alt oraș sau chiar peste hotare.

Dacă ne referim la bunurile imobiliare comerciale din Moldova (hoteluri, oficii, centre comeciale ș.a.), este evident că gestionarea automatizată a acestora oferă o mulțime de avantaje. Spre exemplu, reduce cheltuielile pentru salariile personalului de serviciu, crește nivelul confortului pentru oaspeți, optimizează consumul de gaze, energie electrică și termică.

Mai multă informație despre sistemele automatizate oferite de KROMEX CONTROL puteți afla, apelându-ne la numărul de telefon:  022 60 00 66

 

Sisteme de automatizare, sistem casa inteligenta, case de viitor, automatizarea casei, smart home pret,casa inteligenta pret,automatizare casa

 

 

Fii parte a progresului tehnologic!

Autorealizarea, confortul, siguranța sunt factori ai evoluției. O locuință comodă și sigură nu o poți cumpăra, o poți crea singur. KROMEX CONTROL.