Integrarea sistemului

Sistemul ”Casa inteligentă” de la KROMEX CINTROL vă oferă o gamă largă de funcții și posibilități. Astfel, printr-o simplă atingere a smartphon-ului, veți putea controla lumina, temperatura, sistemul de supraveghere video precum și dispozitivele audio, video și multimedia.

Mai mult, poate fi controlat nu doar apartamentul, ci toată clădirea. Setările necesare sunt selectate de către angajații KROMEX CINTROL și sistemul poate fi acționat printr-o simplă atingere a panoului instalat în locuință, sau a smartphon-ului și tabletei, când vă aflați în afara ei.

Toate scenariile sunt inserate în sistem și sunt gestionate de un controller, ce poate fi programat și controlat de la distanță. Acest fapt le permite proprietarilor locuinței să economisească timp și exclude orice situație de risc.

 

Sistemul ”Casă inteligentă” permite diferite configurații, indiferent unde vă aflați. Unele echipamente pot lua decizii în funcție de anumiți parametri, pentru a crește confortul. Pot, de exemplu, să schimbe lumina ambientală în funcție de momentul zilei, pot să pregătească ceașca de cafea la o oră presetată, pot să descuie și să încuie ușile când plecați și când ajungeți acasă, să aprindă lumina, să pornească sistemul de încălzire sau de răcire, dar și să tragă draperiile.

De asemenea, sistemul deconectează dispozitivele electrice și, în caz de necesitate, poate fi folosit regimul manual de comandă în locul celui automatizat.

Sistemul ”Casă inteligentă” poate gestiona cu:

 • iluminatul interior și exterior, cel architectural și publicitar;
 • sistemul de ventilare și aer condiționat;
 • încălzirea încăperilor (pardoseală caldă, calorifere);
 • toate tipurile de alarmă (securitate, incendiu, urgentă);
 • accesul în imobil;
 • supraveghere video (inclusiv de la distanță);
 • distribuirea semnalului audio și video (multiroom);
 • încălzirea scărilor, trotuarelor și canalelor de scurgere;
 • surselor alternative de energie electrică (generatoare, acumulatoare);
 • consumul de energie;
 • diferite pompe (drenaj, canalizare, irigare);
 • porțile;
 • rolete, jaluzele, draperii.


Blocurile de locuințe dotate cu sistemul ”Casă inteligentă” capătă popularitate, iar apartamentele amplasate în ele devin tot mai accesibile. Piața oferă o gamă largă de dispozitive multifuncționale pentru implementarea automatizării. Sistemul automatizat aduce economii financiare substanțiale, dat fiind că oferă un spectru larg de posibilități pentru o utilizare mai eficientă a resurselor energetice și, implicit, o minimizare a cheltuielilor.Este valabil, mai cu seamă, pentru proprietarii caselor sau vilelor cu suprafețe mari.

Avantajul principal îl constituie monitorizarea și gestionarea de la distanță. Sistemul ”Casa inteligentă” atenționează despre tentativele de acces nesancționat în locuință, dar și previne despre scurgeri de gaze, inundații sau pericol de incendiu. Astfel, în cazul detecției unui eventual pericol, sistemul poate porni sirena pentru a-i avertiza cei aflați în casă, sau poate trimite o alertă la dispozitivul dvs mobil prin SMS.

Implementarea sistemului variază în funcție de:
- bugetul sistemelor inginerești, aprobat de comanditar;
- funcțiile selectate pentru sistemele inginerești (numărul);
- soluțiile tehnice aplicate și echipamentul utilizat;
- starea obiectului (etapa de proiectare, construcție sau reparație).

Mai multă informație despre sistemele automatizate oferite de KROMEX CONTROL puteți afla, apelându-ne la numărul de telefon: 022 60 00 66

 

Sisteme de automatizare, sistem ventilatie casa pret, sistem casa inteligenta, termostat inteligent, automatizarea casei, senzor lumina exterior,iluminat casa, sisteme de iluminat, senzor gaze, sisteme de inchidere usi, sistem inchidere porti, sisteme incalzire case, case de viitor, economizor energie, smart home pret, casa inteligenta pret, automatizare casa, sistem automatizare porti

Fii parte a progresului tehnologic!

Autorealizarea, confortul, siguranța sunt factori ai evoluției. O locuință comodă și sigură nu o poți cumpăra, o poți crea singur. KROMEX CONTROL.