technologies

KROMEX CONTROL
tehnologiile viitorului pentru o viață de lux în prezent

KROMEX CONTROL nu doar vinde sistemul “Casa inteligentă». Noi efectuăm lucrări pe întreaga perioadă de implementare a acestuia – de la trasarea cablurilor, până la montarea becurilor și pornirea sistemului. Alegem echipamentul în funcție de caracteristicile locuinței și îl adaptăm cerințelor dvs. Creăm un confort unic în casa sau apartamentul dvs.

Siguranță

La fiecare 90 de secunde este spartă o locuință sau un oficiu, anual se produc aproximativ 400 de incendii, au loc pene de curent sau scurgeri de apă și gaze. Trăim cu sentimentul fricii. Ne simțim în siguranță doar atunci, când suntem siguri de ceva. Sistemul ”Casă inteligentă” reduce riscul unor situații excepționale cu cel puțin 60%.

Odihnă

15% din zi le consumăm pentru rezolvarea problemelor cotidiene, ceea ce presupune efort. Sistemul automatizat efectuează toate comenzile în timp ce vă odihniți. Nu uitați că odihna prelungește viața în mediu cu 3-5 ani.

Economie

Sistemul automatizat "Casa curată" controlează iluminatul și clima în locuință, astfel încât permite economii la căldură și energie electrică cu până la 30%.

 

sisteme de automatizare, sistem ventilatie casa pret, sistem casa inteligenta, termostat inteligent, automatizarea casei, senzor lumina exterior, iluminat casa, sisteme de iluminat, senzor gaze, sisteme de inchidere usi, sistem inchidere porti, sisteme incalzire case, case de viitor, economizor energie, smart home pret, casa inteligenta pret, automatizare casa, sistem automatizare porti

 

BRANDURILE NOASTRE 

DALI reprezintă standartul tehnic IEC 62386 la controlul iluminatului prin conectivitate la rețea. Fiind unul dintre principalii autori ai standartului DALI, compania Helvar are o vastă experiență și o gamă largă de componente pentru gestionarea automatizată a iluminatului.

iRidium este un pachet software pentru gestionarea sistemelor automatizate de securitate, precum și a echipamentelor audio, video și multimedia. Acesta permite dirijarea sistemelor de la dispozitivele mobile iPad, iPhone, Android, Windows și Mac OS X.

Sistemul automatizat de control trebuie să fie unul simplu, cu ajutorul căruia veți putea gestiona orice din casă – de la sistemele de securitate și supraveghere video, până la coborârea jaluzelelor și deconectarea centralei termice sau a climatizorului. Mai mult confort, mai multă siguranță și un grad de flexibilitate și mobilitate pentru casa dvs o acordă automatizarea KNX.

Compania HDL este cel mai mare producător a sistemelor de iluminare scenică și a celor de automatizare a clădirilor și locuințelor. Aceasta a fost fondată în 1985 ca o afacere de familie și rămâne companie privată până în prezent.

Fii parte a progresului tehnologic!

Autorealizarea, confortul, siguranța sunt factori ai evoluției. O locuință comodă și sigură nu o poți cumpăra, o poți crea singur. KROMEX CONTROL.